Presentationsteknik

 

Presentationsteknik (Bildstorlek till Kalendern)
En gedigen utbildning i presentationsteknik som ger verktyg till en ökad säkerhet inför publik, att möta nya människor och få till en roligare presentation. Gå från att informera till att övertala!

Utbildningstillfällen våren 2018
Tisdag 20 februari – endagskurs
Tisdag 17 april – endagskurs

Varför utbildning i presentationsteknik?

Att bli bättre på att hålla presentationer har betydelse för din framgång och karriär både internt för kollegor och externt för kunder i till exempel säljsituationer. Det kan också handla om ledarskap där du ska stärka din grupp och förklara din vision eller att stå inför ledningen och föra fram dina idéer. På Improvisationsstudion utgår vi från att det är lika viktigt hur du framför ditt budskap som vad du faktiskt säger. Kan du som talare läsa av en grupp och anpassa ditt framförande och beteende  har du större möjlighet att nå fram med vad du vill säga. I kursen presentationsteknik varvas teori med praktik i enkla och roliga övningar som anpassas till just dig, oavsett tidigare erfarenhet. Du arbetar på din egen nivå.

Vi går igenom:

  • Kroppsspråket – dess ursprung och betydelse i samspelet mellan människor
  • Retorik – varje framförande innehåller ett visst mått av övertalning
  • Disposition och berättarteknik – alla framföranden bör hålla åskådarens intresse vid liv
  • Publikkontakt – hur tilltalar presentatören sin publik?
  • Vi jobbar med videokamera och ger direkt feedback på hur du kan utveckla ditt sceniska språk. En mycket rolig, intensiv och lärorik utbildning!

Varför ska du välja Improvisationsstudion?

Vi har fler kompetenser än någon annan av våra konkurrenter: Teatraliskt, dramaturgiskt,  gruppdynamiskt och kroppsspråksmässigt.

Pris 3500 kr + moms

martin geijer - improvisaitonsstudion

Martin Geijer, regissör, är kursledare med lång erfarenhet av teater, kroppsspråk och presentationsteknik. Föreläser regelbundet på myndigheter, högskolor och företag om bla. kroppsspråk och kreativitet .

Rolig och utvecklande kurs med mycket praktiska övningar där man direkt fick pröva sina nya kunskaper. Bra personlig feedback.  Inspirerande!”
Louise, Säljare

”Rolig kurs! Inspirerande! Martin satte fingret på vad som gör åhörare intresserade. Vi testade och såg hur vi utvecklades som talare på bara några timmar.”
Lena, undervisar och forskar på KTH

Kursfakta
När: 20 februari eller 17 april
Tid: 08.30–16.30
Vad: Utbildning i presentationsteknik och kroppsspråk
Plats: Skånegatan 63 i Stockholm
Pris: 3500 kr + moms
Kursledare: Martin Geijer
presentationstant-improvisationsstudion

Anmälan  Görs på e-post: anmalan@improvisationsstudion.se. Glöm inte att ange namn och vilken kurs.
När du fått besked om att plats finns sätter du in kursavgiften på Pg Kurser 678410-2. Kursavgiften ska vara betald senast två veckor efter anmälan. Anmäler du dig senare än tre veckor före kursstart måste vi ha din inbetalning direkt.
Har du frågor om betalning (tex. delbetalning) eller vill ha faktura (moms tillkommer då på kursavgiften) mejla anmalan@improvisationsstudion.se eller ring 08-6400907.