Om kursledarna

improvisationsstudion-pedagoger-liten--improvisationsteater-stockholm

Alla våra kursledare är yrkesverksamma pedagoger, konstnärer och komiker med lång erfarenhet. Möt dom på våra dag-, kvälls eller helgkurser!

lotta
Lotta Malmhester
är en av Sveriges mest erfarna improvisatörer. En inspirerande och mycket omtyckt pedagog med lång erfarenhet av att undervisa. Lotta är utbildad lärare och mycket skicklig på att anpassa pedagogiken till både grupp och individ.

Kommentarer från kursdeltagare:

“Vilken känsla! Jag kom hit med en jobbig känsla och går härifrån med en helt annan”

“Du gör att man känner sig bra omhändertagen. Fortsätter gärna med dig”

“Skönt med en kurs som var så väl förberedd, väldigt pedagogisk!”

Kontakta Lotta
✉ 
lotta@improvisationsstudion.se
✆ 076 319 33 88

 

amii
Ami Hallberg-Pauli
är en rolig och engagerad pedagog med 20 års erfarenhet av att spela och undervisa i improvisationsteater. Hon har även en karriär som stand up-komiker och har uppträtt på bla. Norra Brunn, “RAW,” P1, “Stockholm live” och sin egen show “Ladies fight.”

Kommentarer från kursdeltagare:

“Proffsig och inspirerande 10 av 10”

“Professionell och pedagogisk”

“Är rolig och bra på att få ihop gruppen. Ger schysst feedback”

“Underbar, ger bra kritik och bidrar till avslappnad stämning.”

Kontakta Ami
✉ 
ami@improvisationsstudion.se
✆ 070 794 73 05
www.amihallbergpauli.se 

 

martin-geijer-

Martin Geijer är en av de mest erfarna improvisatörerna i Sverige och har startat flera av de improvisationsteatrar som finns i Stockholm idag. Med sin långa erfarenhet är han idag en av de främsta pedagogerna i Sverige när det gäller improvisationsteater, kroppsspråk och kreativitet. Martin coachar allt från enskilda individer till grupper på flera hundra personer till att bli bra presentatörer.

 Kommentarer från kursdeltagare:

“Väldigt, väldigt proffsig, öppen, glad och seriös”

“Väldigt motiverande och människokännare”

“Väldigt bra, har gett träffsäker och bra feedback till alla.”

“Du har varit en fantastiskt inspirerande och kunnig ledare. Du tar ditt yrke på största allvar men har alltid humor nära till hands, något jag har märkt är viktigt för att få mig och resten av gruppen att slappna av och öppna sig”

Kontakta Martin
✉ 
martin@improvisationsstudion.se
✆ 070 811 46 18

 

eliin
Elin Almén
är utbildad och yrkesverksam skådespelare och improvisatör samt en mycket omtyckt pedagog. Hon är bra på att skapa ett kreativt och tillåtande klimat för både barn- och vuxengrupper. Elin har medverkat som komiker i humorprogrammet “Humorhimlen” i P3 och på stand up-scener rund om i hela landet.

Kommentarer från kursdeltagare:

“Du tog fram det bästa hos oss. Bra på att kommentera allas insats på ett entusiasmerande sätt.”

“Jätteduktig kursledare som bjuder på sig själv.”

“Elin är en helt otrolig lärare! Smart, inspirerande, kreativ. Väldigt bra på att leda gruppen!”

“Du är superbra, pedagogisk, uppmuntrande och sprider glad energi. Man känner av den trevliga stämningen bara man kommer innanför dörren :)”

Kontakta Elin
✉ 
hej@improvisationsstudion.se
✆ 070 475 37 31
www.elinalmen.se

 

Bodil-7
Bodil Lundeberg är skådespelare, improvisatör och pedagog, med mer än 25 års erfarenhet av teater.
Med utbildning från bl.a. Calle Flygares Teaterskola och lång erfarenhet av en mängd teaterproduktioner och turnéer, är hon med sin energi och kunskap en mycket uppskattad kursledare i improvisationsteater.

Kommentarer från kursdeltagare:

”Bodil har varit en oerhört bra ledare. Med stor glädje och kompetens har hon skapat en lekfull och trygg atmosfär där man inte behöver vara rädd för att göra fel.”

Bodil är lekfull, inspirerande och lyckas få med hela gruppen på ett naturligt sätt!”

”Som kursledare är Bodil oerhört inspirerande! Trygg och stabil som ger kreativitet och mod!”

Kontakta Bodil
✉ bodil@improvisationsstudion.se

 

 

annikaenglund

Annika Englund har 15 års improvisationsteater i bagaget. Hon har varit med och producerat Snake stories, Lördagsgodis, Den improviserade musikalen och nu senast Kontoret. Annikas specialitet är att locka fram humorn och din inre komiker.

Kontakta Annika
 hej@improvisationsstudion.se

 

Lina Söderberg
Lina Söderberg

Kontakta Lina
✉ hej@improvisationsstudion.se

 

Palle
Palle Söderberg

Kontakta Palle
✉ hej@improvisationsstudion.se

 

Ulf Evrén är utbildad vid mimlinjen på Stockholms dramatiska högskola. Ulf har många år i branschen som prisbelönt mimare, filmskådespelare, regissör och manusförfattare. En mycket skicklig pedagog som drivs av lust och älskar det han gör.

 

 

Karin Bergstrand är utbildad i clown och mask vid teaterhögskolan i Stockholm och har jobbat professionellt sedan 1999 både som artist och pedagog. Karin kan hitta clownen i alla och är expert på att hitta och lyfta fram det egna uttrycket hos varje elev.

 

 

Sara Beer har många års erfarenhet som dramatiker och har skrivit dramatik för bla. Dramaten, Pantomimteatern och Dramalabbet. Sara har hållit många kurser under sin karriär och är väldigt skicklig på att locka fram kreativiteten och ta bort prestationsångest.

 

 

manusfamiljen

Andreas Tottie och Stefan Wiik har arbetat med tv-humor i 20 år, framförallt som manusförfattare, men även med regi, produktion och skådespeleri. Duon står bakom succéer som bland annat Parlamentet, Hey Baberiba, Partaj, Café Bärs, Morran och Tobias.