Referenser

Kreativt ledarskap

“Det var mycket uppskattat och vi har haft bra diskussioner efteråt angående hur vi ska få till mer kreativitet i vår processtyrda värld.”

Lisa Tegborg Deij
Affärsområdeschef Stadsnät, Kungälv Energi

Underhållning

“Alla kommentarer jag mötts av har enbart varit positiva. Alla kände sig glada när de gick hem efter den första arbetsdagen efter ett långt lov, så det får vi kalla lyckat. Tack för er fantastiska insats!”

Terhi Sörensen
Rektor, Elinsborgsskolan

Dilemmateater

”Tack för era fantastiska prestationer Martin och Helena från Improvisationsstudion. Ni lyckades förmedla våra handledningssituationer och framföra det så bra att som att ni var biomedicinska analytiker. Ni kunde fånga upp detaljer och framföra det till publiken långt över våra förväntningar. Vi har fått mycket bra respons från våra handledare om att det har varit lärorikt och insiktsfullt. Deltagarna fick skratta och samtidigt reflektera över allvaret i de olika casen. Något de skulle ta med sig för att delge till övriga i de olika verksamheterna.

Edona Dushi
Adjungerad klinisk adjunkt, Karolinska Institutet

Kroppsspråk

Det var väldigt roligt och lärorikt. Vi har använt oss av en hel del av det vi fick lära oss, kul att se att vi alla tänker efter på ett helt annat sätt nu.

Åsa Fiffi Lundh,
Målarmästarns Färgbutik

Föreställningen Gilla Framtiden

”En resa in i framtiden som lyckas väva ihop både fängslande teater med tankeväckande kunskap om kriser. Människans olikheter, tillkortakommanden och fantastiska samarbetsförmåga gestaltades utan att jag själv tänkte på det. Det har först i reflektionen efteråt jag insåg att det som spelades upp är skrämmande likt den framtid som kanske väntar. . .
Väl värt ett besök! Uppmuntrar även andra att lägga tid för diskussion om denna pjäs. ”

Zacharias Tjäder
Säkerhetschef, Nykvarns kommunv

Workshop i improvisation

“Vi och våra elever är mycket nöjda med det hela. Reaktionerna har varit mycket positiva, såväl under dagen som i efterhand – så roligt.

Varför vi valde Improvisationsstudion var för att de visade stort engagemang för att bidra med en upplevelse som passade just våra behov. De hade ett spännande förslag till att börja med men var lyhörda och intresserade för vad som kunde förändras för att göra vår erfarenhet så bra som möjligt. Vi och våra elever var mycket nöjda med dagen.”

Viktor Tysk
Lärare, Östra gymnasiet i Huddinge

Artikel tillagd till varukorg.
0 artiklar - kr